ETSIMME SINUA.

Tuotanto-AD / graafinen suunnittelija, jota tekstin väärä riviväli harmittaa suunnattomasti ja jolle apuviivat ovat osa jokapäiväistä elämää. Sinua, joka työskentelet itseohjautuvasti ja otat luontevasti haltuusi sinulle ohjatut asiakkuudet. Sinua, joka kuuntelet hyvällä asenteella neuvoja, mutta osaat samalla pitää kiinni omasta näkemyksestäsi, jos olet suunnittelusta toista mieltä.

Haluamme tehdä töitä kanssasi, huumorintajuinen ja hauska henkilö, joka taitaa erinomaisesti taitto- ja kuvankäsittelyohjelmat (Photoshop, InDesign, Illustrator) ja miksipä ei kevyet animoinnitkin (After Effects). Huikeana bonuksena pidämme web-osaamista sekä sosiaalisen median ymmärrystä. Kielipää erityisesti ensimmäisen kotimaisen puitteissa sekä sujuva oikolukutaito ovat pelkkää plussaa. Pelkkä kiinnostus alaa kohtaan taikka halu oppia työn kautta eivät valitettavasti riitä referensseiksi.

Toki ymmärrämme, että harvoinpa samaan pakettiin mahtuu koko edellä mainittu kirjo, mutta esittelisitkö meille oman skaalasi osaamisesta kera koulutuksen, työkokemuksen sekä aikataulu- ja palkkatoiveen?

Työnkuva Lyckassa on pienestä organisaatiosta johtuen laaja ja käsittää niin tuotannollisen prosessin painoviimeistelyineen kuin suunnittelutyön oman osaamisen ja näkemyksen mukaan. Tarjoamme työtä ensisijaisesti kokopäiväisenä, mutta osa-aikainenkin on meidän puolestamme mahdollinen. Työn aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti. Yhteinen sävel kyllä löytyy, kunhan me löydämme ensin toisemme.

Tartu siis hetkeen ja laita itsestäsi tietoa meille. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja vain yksi arpa voittaa.

[email protected]